Известие

Collapse
No announcement yet.

За бъдещите членове на Клуба!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За бъдещите членове на Клуба!!!

Всеки който иска да стане член нека се запише тук....

имаме още няколко неща да оправим документално и след това започваме да приемаме нови членове
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

az iskam da stana samo mi kajete kakvo da napraia i samo deto sam ot burgas

Comment

Аз също бих искал да стана член на клуба.

КГБ, Имам едно питане: Как ще внасяме чл.внос, наведнъж годишно или може на части - помесечно?
      '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

крайно време е и аз да се запиша ама кво да направя че все нещо друго изкача и не мога на една среща да дойда да го е... ... оправдания...
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

KGB за мен мисля, че си знаеш
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

и мен пишете
            145 1.6 boxer 96g ex
            BMW E60 2.5i 2008

Comment

Вътре съм !!!!
              Alfa Romeo 33
              1.351
              Boxer
              Imola 90-magarenca

Comment

sorry za kiril.. i az sam s alfa .... samo kajete kade da sezapisha i kolko cash sha iskate

Comment

предложение

Предлагам, председателя на клуба да пусне анкетна карта. Така се кандидатства за работа в голени фирми, чрез интернет.
                  Който иска да стане член на клуба, ще я попълва онлайн и ще я праща. Одобрението , незнам как става. Мисля, че така е най-лесно.
                  www.bgphoto.net/tuning-mix/
                  089/ 8820032

Comment

Молбите за членство ги имам и са ми долу в колата....ще направим он-лине вариант на същите....само не знам кога...аз не разбирам от правене на сайтове...в момента нови хори ни правят сайта....и дано този път стане

Одобрението става по следния начин....гласува Управителния Съвет и приема или отхръвля дадената молба....основното условие е да сте над 18 години....иначе мисля, че няма да има отхвърлени молби

Съберането на парите ще е 35лв. за половин година или 60 за цяла. не ни се иска да ги събираме помесечно, защото няма кой да се занимава с това и кой да печати нови членски карти....дизаийна на които е готов.

В края на седмица ще ходиме до Пловдив....тогава ще доуточним някой неща и мисля от другата седмица да започнеме да приемаме нови членове.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

а за тези които не са от София как по-точно ще става заплащането на вноската, молбите явно ще ги попълним по интернет, а за таксата предлагам да се открие банкова сметка вие какво ще кажете по въпроса
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Мисля, че бях питал и аз вече за прехвърлянето на парите и подаването на молбите. Петко май спомена нещо за основаване на банкова сметка на клуба, което би решило въпроса с вноските за членство. Относно молбите по интернет - тук въпросът е малко е малко по-сложен от проста страница, защото трябва да се инициализира база данни от типа на SQL, която да събира и обработва данните на всеки желаещ.
                        А по въпроса за членството - смятам че мене можете да ме броите на 150% - винаги верен фен и любител на марката - ще помагам с каквото мога за развиване на мрежата в страната, и по-конкретно - в моя регион. Та се сетих - какво стана с въпроса за статута на регионалните представители и ще има ли изобщо такива ? Че да се кандидатирам и аз
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ще има...

В събота, като ходиме до Пловдив, ще се съберем УС и ще решим точно какво да става...

Ето ви визитките...филе е в Корел Драул формат..

http://alfa147.hit.bg/vizitka.cdr

Ще е добре да пишете мястото и времето,на редовната среща в вашият град
                          sigpic

Comment

Разбира се че ще ги напишем - само да се доуточним къде ще бъдат че нали сме малко пръснати в тоя район ...
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

az su6to sum vutre
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X